27.4.2015

5 YEARS
Jos elettäis täydellisessä maailmassa, alottaisin jokaisen aamun näin. Korvaisin kahvin kaakaolla ja siivoamisen ipadilla. Hiton hyvä päätös, koska nyt on otettu hyvä startti viikkoon! 

Suosittelen kaikkia tekeen nyt äkkiä jotain, mistä nauttii ja mistä saa energiaa! Itellä se on tosiaan  tänään tarkoittanut hyvää musiikkia, kaakaota (kylmänä tietty!), viltti ja inspiroivia kuvia. Kaikilla ei ole aikaa tälläiseen maanantaina ja varsinkaan aamusta, mutta mun koulutusohjelman opetussuunnitelma ei halua pitää meille koulua nyt maanantaisin, niin pakkohan siitä on ottaa ilo irti! Toisin sanoen oon haaveillut koko aamupäivän.

Multa kysyttiin muutama päivä sitten, että missä nään itteni viiden vuoden kuluttua. En osannut vastata. Sanoin, että tärkeämpää on se, että tiedän millainen ihminen haluan olla silloin.  Mutta jäin näin jälkeenpäin miettimään sitä vähän tarkemmin. Miksi se on niin pirun vaikea kysymys?  Osaisitteko itse vastata tuohon?

Aamupäivän haaveilu on koskenut nimenomaan sitä, että missä haluan olla viiden vuoden kuluttua.  Ehkä en osannut sen takia vastata siihen, sillä en ole halunnut asettaa tiettyjä tavoitteita ennen kuin olen valmis saavuttamaan ne. Nyt oon purkanut ajatuksia, unelmia ja tavoitteita paperille. Jännittävää! 4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Mä olen lomalla, joten täälläkin keretään vähän ottamaan iisiä ja makoilemaan sohvalla keskellä päivää haaveillen. :)

  Viiden vuoden kysymys on kyllä mielenkiintoinen. Osaan vastata vaikka lonkalta tietyt jutut, mitä haluaisin olla viiden vuoden päästä. Mutta heti perään tulee myös sata muuta ideaa mitä ja missä voisin olla. Eli ei ihan helppoa! ;)

  VastaaPoista
 2. Niinpä, kuuluisa viiden vuoden kysymys on sellainen, jota kannattaa miettiä! Ihana vastaus sulta, että tietää mitä haluaa olla silloin. Koska mistäs muusta elämä koostuu, kun siitä mitä haluaa olla ja tehdä! Haha valinnanvaikeus on taas oma osansa :-D

  Mukavaa ja rentouttavaa lomaa! :-)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tämä sun blogis!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tulee aina hassun hämmentynyt olo, kun joku kehuu blogia :-D
   Aivan ihania kuvia on myös sinun blogi pullollaan :-*

   Poista