21.3.2015

SNAPSHOTSHei ihan oikeesti, neljä päivää lähtöön ja tuntuu etten oo saanu mitään järkevää aikaseks! :-D Voin siis jo nyt panikoida valmiiks sitä, kun kaikki on maanantaina hukassa, kun kaikki pitäisi olla pakattuna. Mutta eikös ystävien treffaaminen oo tärkeetä, ennenkun lähtee lomalle?

Yllä on snapshotteja eilisen lempparijutuista. Rakkaus olympukseen ei varmaan lopu koskaan! Odotan niin paljon, että pääsen tallentamaan parhaat palat Aasiasta tuolla kameralla. YSL:n huulipunat on vähän kulunu "juttu" jo, mutta sen takia niitä näkee jokapuolella, kun ne on ihan hiton nättejä, mutta ensisijasesti parhaita huulipunia mitä on! Hinta on tietenkin siinä kipurajalla, mutta ennemmin satsaan kunnon huulipunaan, kun johonkin hilavitkulapaitaan :-)  Mun ystävä oli ostanu Lontoosta noi varrettomat Niken Air Forcet ja vitsi ne oli mageet! Vielä kun pysyis äärettömään asti noin puhtaina haha!

Kahvi. Siitä on tullu viime aikoina pieni elinehto. Puoli vuotta sitten vannoin, että hyi kahvia en opi juomaan koskaan....JA KUINKA KÄVI?? Täytynee kiittää tästä koulua ja pimeääkin pimeäämpää talvea, sillä niiden takia oon kahviin sortunut. Joka kupillisella oon kyllä huolissani, että kuinka paljon kahvia täytyy juoda, että hampaat värjääntyy. Tosin vielä en taida olla ihan siinä pisteessä. Mutta nyt ymmärrän ainakin paremmin kahvihulluja :-D

Kun blogin avasin, en suunnitellut, että KOSKAAN tekisin tälläistä hölynpöly postausta. Mutta jos tää on ennemmin poikkeus kuin sääntö, tuskin se haittaa? Oon ollut tosi iloinen kaikesta kivasta palautteesta, mitä olen saanut niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin, niin tuntuu siltä, että kiva antaa tännekin jotain arkista, eikä aina vaan sitä pintapuoleista haahuilua. Vaikka aika pintapuoliseksi tämäkin jäi! But you get my point? :-) 

IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE! :-*


Lempparijuttuja jatketaan vielä musiikkiin
Tää on ollut pienessä tehosoitossa viime viikot! 


// Snapshots from yesterday. My love for my camera is eternal! I can't wait to save the best parts of Asia with that bad boy. YSL lipsticks are kind of an old thing, but look at them! So beautiful and first of all, those are the best lipsticks ever. Trust me. My friend bought those Nikes from London and those are pure love! Hopefully that white colour stays forever :-D I'm addicted to coffee. I wouldn't ever guess this. I have to blame school and dark and cold winter.

When I opened my blog I promised to myself that this is the kind of post i wouldn't ever post. Well here we are, talking aboout nonsense. But I've been so happy with all the feedback for this blog, so I wanted to share something ordinary and everyday stuff. 

Have a nice weekend :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti