4.3.2015

SK8ER GIRLS

Jos Ausseista löytää pikkuskedet parilla kympillä, niin pakkohan ne on ostaa. En tosiaan tiedä, mikä noiden lautojen virallinen nimi on? skeittilauta? longboard? mini-lonkkari? What ever, niillä oli hullua rullailla pitkin Green islandia! Nolla kaatumista, nolla polvien ruhjetta, miljoona iloa ja naurua. Oon ylpee meistä! Nämä kuvat on mun kaikista lemppareimmat, mitä koskaan on otettu :-) Se fiilis mikä näistä tulee, kuvastaa täysin sitä, millasta tuolla oli. 

Ja hei, mä elän oikeesti täällä sateisessa ja harmaassa Suomessa. Kalpeena ja hiukset sikinsokin. I know. Elämä ei oo lomaa 247. Mutta voisko olla? 

2 kommenttia:

  1. Voin niin samaistua sun fiilikseen! Ite tulin vasta kuukauden mittaiselta aussi reissulta ja tää sateinen ja harmaa Suomi tuntuu kyllä nii pahalta. Uutta reissua vaan suunnittelemaan! ps. kiva uus blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei Australia on niin ihana! Voin vaan kuvitella, kuinka ristiriitaiset tunnelmat on ollu Suomesta sen jälkeen haha! Onneksi itse lähden 24. tätä kuuta kohti Singaporea ja Thaimaata :-)

      Superkiva kuulla, että tykkäät blogista :-) Vaikka ollaanhan tässä vielä aika alkuvaiheessa!

      Poista