26.3.2015

GOOD MORNINGKoska heräsin Singaporesta! Lentomatka oli ihan mielenkiintonen, ehkä oudoin tähän mennessä. Päätin unissani laittaa jalan ikkunan ja käsinojan väliin ja kun muutaman tunnin olin nukkunut niin, luulin, että jalkaterän amputointi on ainoa vaihtoehto elämän jatkumiselle. Molemmat jalat tallessa ja perillä ollaan :-) 

Neljäs kerta Singaporessa ja kyllä tuntuu siltä, kun kotiin olisi tullut. Vuodesta toiseen aamiaisena on toiminut jukurtti, dragonfruits, ananas ja mysli! Uusi juttu on noi karhunvatukat, SO YUMMU! 

Meillä on kello täällä nyt 9:59 ja koko päivä edessä. Palaan tänne blogin puolelle, kun on aikaa. Nyt oli niin ihana ja leppoisa aamu, joten halusin tulla tänne kertomaan, että elossa ollaan! :-)
7 kommenttia:

 1. Ei hitsi kuinka kauniita kuvia täällä sun blogissa :) Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kuvat ovat kauniita! Sellaisia haluankin ottaa ja julkaista :-) Kiitos paljon, yritetään pitää mahtava reissu! :-*

   Poista
 2. Aivan uskomattoman ihania kuvia :) Kadehtien niitä katselen! T: bloggaaja samalta kylältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-) Kuvien ihanuus tulee vain "pahentumaan" sillä huomenna ollaan nokka kohti Thaimaata :-D Jos sama kylä on Tampere, niin siinä on kyllä loistokaupunki!

   Poista
  2. Olisikin Tampere, mutta on Valkeakoski :)

   Poista
 3. Oi mikä tukea ihana paikka on, jossa olette yöpyneet?

  VastaaPoista