30.3.2015

FLOWER MARKET & ROYAL PALACE
Vähän erilaisia kuvia tällä kertaa! Eilinen meni oppaan matkassa muunmuassa Flower marketilla ja Royal palacella. Meillä on täällä oma opas, eli ei tarvitse kulkea paikasta toiseen kahdenkymmenen muun turistin kanssa. Ihan loistava ratkaisu! Oon ollu todella onnellinen siitä. Meidän opas on ollut ihan huippu ja veikkaisin meidän olleen monta kertaa hukassa ilman häntä haha. Tai ainakaan emme olisi löytäneet parhaimpia paikkoja. Aika vähän länsimaalaisia turisteja tullut vastaan. Suurin osa turisteista on kuulemma kiinalaisia. What a surprise!

Flower marketilta on kolme ylintä kuvaa. Kukat oli ihan naurettavan halpoja, kumpa Suomessakin olisi! Kukkahullu-kuusistolla vois olla koti täynnä kukkia :-) 

Royal Palace kuulostaa turistivoittoiselta paikalta. Okei, sitä se varmana onkin, mutta voi luoja kuinka hienoja juttuja! Olis harmittanu, jos tää paikka olis jääny näkemättä. On nää thaikut aika kovia näpertäjiä, jos näin voi sanoa. Kaikki yksityiskohdat ja värit oli ihan täydellisiä! Haha näytän kyllä niin turistilta, sovin sinne siis ihan täysin :-D Tuolla temppelissä piti olla olkapäät peitossa ja mukana olleista paidoista toi raitapaita ajoi asiansa aiheuttamatta lämpöhalvausta. Hame ei ihan ollut temppelikelpoinen, joten saimme tuollaiset norsukietaisuhameet yllemme peittämään polvet! Mun mielestä sekin on ihan hauska.

TOSI paljon kuvia yhteen postaukseen, mutta välillä näinkin. Mun mielestä sopi paremmin samaan satsiin, kuin että olisi tehnyt molemmista paikoista omat postaukset. Kivaa alkanutta viikkoa! :-*
2 kommenttia:

  1. Vautsi, noi patsaat ovat upean näköisiä ja minkä matkakuumeen saatkaan aikaan näillä sun kuvilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi Royal Palace on ehdottomasti käymisen arvoinen! Mielettömiä yksityiskohtia :-) Mutta eikös matkakuume oo aika ihana, kun voi unelmoida ja miettiä mistä niitä matkaunelmia lähtis purkamaan :-)

      Poista