17.3.2015

DON'T WORRY
  BE HAPPY 


Viime viikkoina on ollut vaan niin helppo olla hyvällä tuulella. Tiedä sitten, mistä johtuu! Vaikka aina olen luokitellut itseni peruspositiiviseksi tallaajaksi, niin nyt olen sitä vielä enemmän :-) Ei kyllä haittaa yhtään. Vaikka aina on taottu päähän, mitä tahansa elämässä tekeekin, pääasia on olla onnellinen. Nyt viime hetkinä sen on oikein huomannut paremmin. Kyllä se elämä maittaa vielä enemmän, kun jaksaa olla kiitollinen ja onnellinen ympärillä olevista asioista.  

Nappastiin maanantaina Pekan kanssa muutamat kuvat! Jätin pari mageeta kuvaa vielä jemmaan myöhemmälle. Siistiä, että on kaveri, jolla on oikeesti taitoo kuvien ottamiseen. Vaikka nämäkin kuvat otettiin ihan vaan sisällä ja nopsaan, silti niistä tuli ihan superhyvät! Blogger ei tosin nyt antanu kuville ihan samanlaista oikeutta, kuin pitäisi! Mikä siinä on, että kuvat ei tuu niin kivoina tänne, kun mitä ne on koneella MUR. Sofia on ainakin huomannu saman, ehkä mä siltä selvitän mikä tähän auttaa!

Ps. Meitä pelotellaan takatalvella. Hyi, ei uskota.

7 kommenttia:

 1. Mulla autto, että latasin kuvat Bloggeriin png-tiedostoina, nii se ärsyttävä harmaus hävis. Niin pikku juttu, mut kuinka ärsyttävää voi olla?! :D toivottavasti tää autto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on kuvat tänne png-muodossa, mutta silti tuntuu että ei oo niin hyvät tänne ladattuna, kun koneella :-D Noh, ehkä mun silmä kestää tän just ja just! Kiitos kuitenkin avusta :-*

   Poista
 2. Kantsii lataa joo png:nä TAI sitten kokonaan erilliselle palvelimelle, esim. Flickriin joka on just kuvien säilömistä varten :-) Mulla on kaikki kuvat Flickrissä ja siitä on ollut ihan älyttömästi hyötyä kun blogi on muuttanut alustalta toiselle; kuvat ovat siirtyneet mukana koska ne on postauksissa koodilla eikä esim. bloggerin alustalla. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mä oon miettinytkin tota Flickriä, mutta en oo saanu vielä aikaseks kunnolla googlettaa että miten se toimii. Mun mielessä kaikki uus on ihan ydinfysiikkaa, ennenkun pääsee toteamaan "ihan helppoahan tää on!" hahaha :-D Täytyy ottaa google ihan kunnolla kaveriks tän kanssa. Kiitos vinkistä! En tosiaan olis tajunnu tota, että saa kuvat siirrettyä sen kautta myös, jos vaikka vaihtaa alustaa :-)

   Poista
  2. Joo Google on kyllä ollu melko kiva kaveri hahahha :D ihana Ida! Mä en tajua, miks en oo ite koskaan ottanu Flickriä käyttöön, vaikka se on miljoona kertaa noussu esiin, ku muiden blogeja on lukenut. Tää täytyy tehdä se! Tuntuu vaan siltä ydinfysiikalta :D

   Poista
  3. Beibit, ei huolta, se on ihan helppoa! Ladataan vaan kuva (kuvat voi myös lajitella, mulla on esim. työjutuille omia kansioita jne) ja sit sen kuvan voi vaikka hiirellä raahata postaukseen tai kopsata koodilla. Ainoo hankala (tai ärsyttävä) on se, että Flickriin pitää tehdä yahoo-tunnus nykyisin, ilman sitä kai ei enää voi kirjautua. Mut pikkujuttuhan sekin tietty on.

   Voidaan pitää joku kerta blogi- ja kameramiitti :'--D

   Poista
  4. Haha joo absolutely! Olympus ja Flickr for dummies :--DD

   Tänään perehdyn tohon flickr-aiheeseen :-)

   Poista